Te visezi student la IT sau inginerie, dar nu știi încotro să mergi! USARB te așteaptă!

Eşti pasionat de calculatoare, programare, web designsausecuritatea datelor?!La Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălțigăseşti profesori experimentați, săli de curs bine dotate şi un campus universitar, în care, vei puteasă-ţitrăieştistudenţia exact aşa cum îți imaginezi!

USARB te invită să aplici acum! Nu rata șansa!

Aleg Cariera în IT și Inginerie la Bălți!

#FiiStudentUSARBSTUDENȚII ȘI ABSOLVENȚII RECOMANDĂ!Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți îți creează toate condițiile ca să îți faci cariera la care aspiri chiar aici, acasă.ADMITERE 2020https://usarb.md/admitere/067749336 (Tel/Viber)067749337 (Tel/Viber)#USARB #UniversitateaMea #Admitere2020***Campanie desfășurată cu sprijinul Proiectului #TEKWILL, implementat de #ATIC, cu susținerea financiară a #USAID și a #Suedia.#AlegCarieraIT

Опубликовано usarb.md – Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți Понедельник, 27 июля 2020 г.

O bună parte dintre profesorii de informatică ai universității, sunt și specialiști cu o vastă experiență în domeniu, activând de mai mulți ani în companiile IT din mun. Bălți. Acest lucru le oferă studențilormari șanse de angajare, chiar după primul an de studii.

Potrivit datelor statistice 45% dintrestudenţiide la IT,sunt deja angajaţi part-time la companii locale, combinând cu succes lecțiile la universitate cu activitatea practică în companii.

Aleg Cariera în IT și Inginerie la Bălți!

#FiiStudentUSARBSTUDENȚII NOȘTRI RECOMANDĂ!Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți îți creează toate condițiile ca să îți faci cariera la care aspiri chiar aici, acasă.27 iulie 2020 START ADMITERE 2020https://usarb.md/admitere/067749336 (Tel/Viber)067749337 (Tel/Viber)#USARB #UniversitateaMea #Admitere2020***Campanie desfășurată cu sprijinul Proiectului #TEKWILL, implementat de #ATIC, cu susținerea financiară a #USAID și a #Suedia.#AlegCarieraIT

Опубликовано usarb.md – Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți Пятница, 24 июля 2020 г.

Peste 65 la sută dintre studenţii care absolvesc ciclul de licenţă aleg să facă masteratul la specialităţile IT şi Inginerie.

Pentru tinerii pasionaţi de inginerie Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi propune toate dotările pretate pe nevoile lor. Laboratoare, dascăli implicaţi şi stagii de practică în companii internaţionale.

Peste 85% dintre absolvenţi de la inginerie se angajează în timpul studiilor sau imediat după finisarea lor.

Aleg Cariera în IT și Inginerie la Bălți!

#FiiStudentUSARBDacă ești pasionat de IT sau Inginerie, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți îți creează toate condițiile ca să îți faci cariera la care aspiri chiar aici, acasă.27 iulie 2020 START ADMITERE 2020https://usarb.md/admitere/067749336 (Tel / Viber)067749337 (Tel / Viber)#USARB #UniversitateaMea #Admitere2020***Campanie desfășurată cu sprijinul Proiectului #TEKWILL, implementat de #ATIC, cu susținerea financiară a #USAID și a #Suedia.#AlegCarieraIT

Опубликовано usarb.md – Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți Воскресенье, 26 июля 2020 г.

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi colaborează cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Comunicaţiilor Electronice şi Tehnologiilor Inovaţionale (ACETI) pentru o bună pregătire a cadrelor calificate pentru domeniul IT şi Inginerie. Menţionăm că  membrii ACETI sunt reprezentanţi ai companiilor IT din regiune. Mai mult, majoritatea sunt absolvenţi ai universităţii bălţene.

Aleg Cariera în IT și Inginerie la Bălți!

#FiiStudentUSARBDacă ești pasionat de IT sau Inginerie, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți îți creează toate condițiile ca să îți faci cariera la care aspiri chiar aici, acasă.ADMITERE 2020https://usarb.md/admitere/067749336 (Tel / Viber)067749337 (Tel / Viber)#USARB #UniversitateaMea #Admitere2020***Campanie desfășurată cu sprijinul Proiectului #TEKWILL, implementat de #ATIC, cu susținerea financiară a #USAID și a #Suedia.#AlegCarieraIT

Опубликовано usarb.md – Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți Четверг, 30 июля 2020 г.

Mai multeinformațiidespreprocesul de admitere la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţigăseşti pewww.usarb.md/admitere.

Acest articol este realizat în cadrul proiectului „Consolidarea capacităților instituționale de comunicare ale universităților din Moldova”, ce se desfășoară cu sprijinul proiectului Tekwill, implementat de Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC, cu susținerea financiară a Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și a Suediei. Conținutul acestui material reprezintă opinia exclusivă a autorului și nu reflectă neapărat poziția finanțatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *