Vino în echipa AIESEC!

AIESEC – una dintre cele mai mari organizații studențești din țară și din lume recrutează membrii noi. Filiala AIESEC din Bălți este în căutarea unor tineri ambițioși și deschiși provocărilor, cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani, care ar putea deveni voluntari și s-ar implica activ în viața organizației.

În AIESEC, tinerii pot beneficia de instrumentele necesare pentru a învăța lucruri utile din orice domeniu.

Devenind membru al organizației vei avea următoarele beneficii:

  • îți vei dezvolta gândirea antreprenorială;
  • poți participa la conferințe naționale și internaționale;
  • ai oportunitatea de a pune în practică ceea ce înveți la facultate;
  • îți poți dezvolta abilitățile de leadership prin coordonarea unei echipe;
  • vei avea contact cu o rețea globală de voluntariat formată din tineri din 126 de țări și teritorii;
  • vei face parte dintr-o comunitate prietenoasă, ce tinde spre succes.

Platformă internațională, AIESEC, este axată pe voluntariat, prezentă în 126 de țări ale lumii. În Moldova, organizația a implementat o serie de proiecte destinate elevilor și studenților. Fiind partener global cu Organizația Națiunilor Unite, proiectele AIESEC au drept scop soluționarea problemelor globale și dezvoltarea durabilă prin intermediul liderismului tinerilor.

La nivel global, AIESEC dezvoltă potențialului uman prin intermediul direcțiilor de leadership. Te îndrumăm să faci parte din cei peste 50 de mii de membri activi.

Tinerii care își doresc să devină membri ai organizației, pot aplica accesând linkul publicat pe pagina de Facebook a organizației.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *