Fondul pentru Tineri Bălți și Sîngerei și-a desemnat câștigătorii

Fondul pentru Tineri Bălți și Sîngerei și-a desemnat câștigătorii din acest an. Zece din cele peste 30 de proiecte înaintate spre finanțare de către grupurile de inițiativă au fost selectate și urmează să fie implementate până la sfârșitul lunii octombrie.

La eveniment au participat și voluntarii proiectului. Pentru a putea solicita finanţare, tinerii trebuiau să facă parte dintr-o echipă (minim 3 persoane) responsabili de conceperea ideii de proiect şi implementarea acestuia.

Câștigătorii vor primi până la zece mii de lei pentru implementarea proiectului.

Fondul pentru Tineri Bălți este un program de finanţare pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 22 ani din mun. Bălți.

Tinerii sunt încurajaţi să iniţieze proiecte prin care să aducă beneficii comunităţii şi în acelaşi timp să îşi dezvolte abilităţi personale de management financiar, leadership şi comunicare.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Fondul pentru Tineri Bălți și Sîngerei și-a desemnat câștigătorii

Fondul pentru Tineri Bălți și Sîngerei și-a desemnat câștigătorii din acest an. Zece din cele peste 30 de proiecte înaintate spre finanțare de către grupurile de inițiativă au fost selectate și urmează să fie implementate până la sfârșitul lunii octombrie.Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Опубликовано Nord-Media Понедельник, 5 октября 2020 г.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *