Atenție șoferi! Polițiștii din Bălți vor aplica amenzi persoanelor care parchează neregulamentar automobilele

Automobilele parcate neregulamentar au devenit o problemă majoră în municipiul Bălți. În scopul eficientizării circulației rutiere, oamenii legii vor desfășura activități de prevenire și combatere a fenomenului de parcare neregulamentar a mijloacelor de transport din oraș.

Din cauza automobilelor parcate neregulamentar, trotuarele au devenit impracticabile pentru pietoni, iar promptitudinea intervențiilor echipelor de urgență este afectată în mod special. Conducătorii auto iresponsabili  parchează în curțile blocurilor locative ale municipiului atât pe timp de zi cât și noaptea.

În pofida faptului că au fost desfășurate mai multe acțiuni de prevenție din partea polițiștilor, pentru a sensibiliza atenția conducătorilor auto față de problema respectivă, dinamica parcatului neregulamentar este în continuă creștere.

Persoanele care vor continua să parcheze neregulamentar vor fi penalizate cu amenzi de către oamenii legii.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și nu reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *