/VIDEO/ Un alt furt de telefoane mobile s-a produs într-un magazin din Bălți

Un alt furt de telefoane mobile s-a produs într-un magazin din municipiul Bălți. Trei indivizi mascați au pătruns în unitatea comercială, de unde au sustras mai multe telefoane, după care au fugit într-o direcție necunoscută.

Incidentul a fost înregistrat în noaptea de 21 octombrie, în jurul orei 2.00. Oamenii legii au ajuns la fața locului timp de două minute, de la parvenirea apelului telefonic, dar hoții deja reușise să scoată telefoanele mobile din vitrină și să fugă, cauzând proprietarului o daună considerabilă.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Eugenia Molceanov, a comunicat pentru TVN.MD, că pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru furt.

Dacă persoanele vor fi identificate, acestea riscă o amendă de până la 50.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 până la 240 de ore sau până la 4 ani de închisoare.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și nu reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *