Au aflat cum e să fii vegan de la nutriționista, Elena Tacu

Nutriționista, Elena Tacu a organizat un atelier de lucru cu genericul “Nutriția sustenabila” la Bălți. La eveniment au participat mai mulți tineri interesați de modul sănătos de viață și de raționalizarea consumului de produse alimentare.

Unul din subiectele abordate în cadrul acestui atelier a fost – stilul de viața vegan. Participanții nu doar au putut afla mai multe informații la acest subiect, dar au putut să-și împărtășească propria experiență cu Elena Tacu, cea care de mai mulți ani este vegană.

Cu fiecare an tot mai mulți locuitori ai Republicii Moldova adoptă un stil de viață vegan. Aceștia scot produsele animale din alimentație din motive etice, ecologice, de sănătate și altele.

Au aflat cum e să fii vegan de la nutriționista, Elena Tacu

Nutriționista, Elena Tacu a organizat un atelier de lucru cu genericul “Nutriția sustenabila” la Bălți. La eveniment au participat mai mulți tineri interesați de modul sănătos de viață și de raționalizarea consumului de produse alimentare.Unul din subiectele abordate în cadrul acestui atelier a fost – stilul de viața vegan. Participanții nu doar au putut afla mai multe informații la acest subiect, dar au putut să-și împărtășească propria experiență cu Elena Tacu, cea care de mai mulți ani este vegană.

Опубликовано Nord-Media Четверг, 22 октября 2020 г.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *