Descoperă Austria

Austria schițează un peisaj regal, întrucât ilustrează o combinație dintre istorie și cultură acumulată de secole întregi. Capitala acestei țări imperiale poartă mireasma unei avangarde străvechi, care reușește să încânte cu edificii magnifice, palate, catedrale grandioase și o arhitectură de o varietate fără egal.

Odată ce pășim pe tărâmul austriac, ne bucurăm de o priveliște de basm, de muzee deosebite ce găzduiesc un număr mare de colecții de artă grafică veche în combinație cu opere de grafică modernă.

Arhitectura vieneză, te face să evadezi din lumea reală pentru a păși cu fermitate într-o altă lume, unde oamenii zăbovesc ore întregi fără a ține cont de scurgerea ireversibilă a timpului. Aici e locul magic unde visele se împletesc cu realitatea.
Austriecii sunt adevarați adepti ai muzicii, întrucât anual aceștia organizează festivalul internațional al muzicii vechi. Compozițiile sale artistice se fac auzite la fiecare sărbătoare, iar Viena a fost multă vreme centru de inovație muzicală. În Austria nu se rezumă totul la păstrarea tradițiilor, ci se acordă mult timp noului:teatru și muzică, muzee și literatură, o adevărată bogăție culturală a țării.

Astfel se explică numărul mare de opere, teatre și orchestre muzicale. Ceea ce îi atribuie Vienei un farmec aparte sunt trăsurile încrustate cu ornamente specifice acestei culturi. Odată ce călătorești cu asemenea trăsură, te pomenești a fi protagonistul principal al unei opere literare.
Dacă ești gata să-ți înfrunți temerile, nu ezita Austria îți va transforma aspirațiile în realitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *