În cadrul proiectului Safe Media Space a fost inaugurată o școală de toamnă

În perioada 26-30 octombrie, Universitatea de Stat “Alecu Russo” din Bălți  a găzduit desfășurarea școlii de toamnă sub egida proiectului Safe Media Space.

Crearea unei săli virtuale în cadrul proiectului Safe Media Space a reprezentat o modalitate eficientă de a oferi elevilor o multitudine de oportunități de învățare și dezvoltare a unei game largi de competențe vizate pe utilizarea site-urilor web într-un mod sigur, beneficiind doar de avantajele acestora.

Școala de toamnă din cadrul acestui proiect a fost consolidată pentru schimbul de experiență și identificare de bune practici de utilizare a mediului online.

Pe parcursul acestei săptămâni productive, beneficiarii acestui proiect s-au implicat activ, demonstrându-și abilitățile creative, obținând rezultate maxime la finele acestei colaborări. Această muncă, presupunând colaborare, încredere, respect și mai ales comunicare eficientă între membrii acesteia.

Cei care au implementat acest proiect, Dina Puiu, Silvia Bogdan și Ana Muntean și-au ghidat  participanții în dobândirea unor competențe cheie în utilizarea spațiului media, oferindu-le noi provocări pe parcursul întregii săptămâni de lucru.

Astfel, în urma implimentării acestui proiect, aderenții acestuia au devenit vectorii instruirii modului sigur de utilizare a mediului virtual în propria instituție de învățământ.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

https://www.facebook.com/watch/?v=718150175719950

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *