Laboratorul pentru jurnaliști din cadrul USARB și-a deschis ușile pentru vizitatori

Laboratorul pentru jurnaliști, din cadrul Universității de Stat „ Alecu Russo” din Bălți și-a deschis azi ușile pentru toți cei care au fost curioși să vadă cum are loc procesul de documentare și filmare a unui reportaj.

Tinerii au vizitat studioul din cadrul laboratorului au făcut cunoştinţă cu tot procesul de realizare a știrilor şi reportajelor. Înarmaţi cu întrebări și impresionați, ei au încercat să afle toate secretele meseriei de reporter.

În cadrul laboratorului pentru jurnaliști zilnic stundeții Universitații de Stat din Bălți, dar și tinerii jurnaliști din Bălți pot învăța cum să realizeze produse mediatice.  

Proiectul „Laboratory for journalists”, este finanțat de Ambasada SUA în Republica Moldova și implementat de Asociația „Nord Press Club” în parteneriat cu Universitatea de Stat „ Alecu Russo” din Bălți și Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *