/VIDEO/ Comercializau droguri în zona de nord a țării. Oamenii legii au reținut cinci suspecți

Cinci bărbați cu vârsta cuprinsă între 25 și 55 de ani au fost reținuți de către oamenii legii pentru trafic de droguri. Aceștia le comercializau în municipiile Bălți și Chișinău, precum și în zona de nord a țării.

Oamenii legii au stabilit că din 2019 și până în prezent, suspecții ar fi procurat și păstrat droguri în proporții deosebit de mari, pe care le realizau persoanelor cunoscute.

În urma perchezițiilor la domiciliu, în mijloacele de transport, precum și în încăperile ce aparțineau suspecților, polițiștii au depistat și ridicat 2 500  grame de diferite tipuri de droguri etnobotanice, cartele SIM, aparate artizanale pentru consumarea drogurilor, telefoane mobile, cartele bancare, un cuțit de confecție artizanală, pistoale, o armă cu țeava lisă, cartușe pentru acestea, carnete cu înscrisuri a drogurilor realizate, 100 000 de lei, dintre care 16 000 lei, bani marcați, 500 de grame de droguri de tip hașiș în valoare de 300 000 de lei.

Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă de la 7 la 15 ani de pușcărie.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *