/VIDEO/Reprezentanții Agenției pentru Investiții din Găgăuzia au vizitat USARB

Schimb de experiență între mediul academic și de afaceri dintre Comrat și Bălți. Conducerea Agenției pentru Investiții din Găgăuzia a întreprins o vizită de lucru în capitala de nord a țării, unde au avut mai multe întrevederi cu reprezentanții Universității de Stat Alecu Russo Din Bălți dar și cu antreprenori și structuri de investiție din nordul țării.

Rectorul Universității Alecu Russo a menționat în cadrul întrunirii cu reprezentanții Agenției pentru Investiții din Găgăuzia că instituția este interesată într-o colaborare pe dimensiunea Atragerea Investițiilor, împărtășirea bunelor practici și oferirea suportului în implementarea unor proiecte inovaționale.

La eveniment a fost prezent și președintele Asociației pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale, Ion Bodrug, care a menționat că această colaborare între instituțiile din Bălți și Găgăuzia va favoriza apariția oportunităților investiționale.

În cadrul acestei vizite, reprezentanții au mers pe șantier ca să vadă cum decurg lucrările de construcție a Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic din Regiunea de Dezvoltare Nord.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și nu reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *