Republica Cehă

Republica Cehă este fără îndoială, cea mai prețioasă bijuterie din Centrul Europei ce dispune de o istorie bogată, împreunată de o multitudine de atracții turistice, monumente și peisaje montane  pitorești.

Cehia a devenit una dintre țările cele mai vizitate din Europa în ultimii ani.Arhitectura clasică, imensul Patrimoniu cultural și tradițiile sale unice se numără printre cele mai importante argumente pentru a vizita țara care știe perfect cum să-și atragă numeroșii vizitatori.  Aproape fiecare oraș ceh este un veritabil muzeu în aer liber. Impresionează, în special, orașelele mici, cu grădini verzi,  turnuri, castele și palate medievale. Acestea bucură turiștii cu trăsături ale arhitecturii vieneze, manifestând multe atracții de o splendoarea deosebită, care evidențiază șarmul fără egal al acestei țări mirifice. Atmosfera armonioasă oferă tuturor localnicilor și turiștilor săi diverse evenimente culturale care nu au nici o tangență cu o altă cultură a unei alte țări. Dacă ești amator de noi aventuri și noi experiențe remarcabile nu ezita să vizitezi Republica Cehă, țară ce îți va pătrunde în suflet de la prima vedere.

Every person has the opportunity to create a better world! Be the motivation for those around you! Step out of your own comfort zone! 

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și nu reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *