Încălcările depistate săptămâna trecută la frontiera de stat. 12 cetățeni străini au încălcat regimul de ședere pe teritoriul țării

În perioada 4 – 10 ianuarie 2021, polițiștii de frontieră au notificat 680 evenimente, cu documentarea a 683 persoane, care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova.

Astfel, polițiștii de frontieră au înregistrat 18 încălcări ale regimului zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, 12 cetățeni străini care au încălcat regimul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, 649 contravenții privind încălcarea regimului special în condiții de stare excepțională și un caz de trafic ilegal de bunuri.

În decursul săptămânii precedente 34 cetăţeni străini, dar și 51 mijloace de transport, au primit refuz de intrare în Republica Moldova.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *