/FOTO/ Un bărbat a fost descarcerat de salvatori, după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un traseu de la periferia orașului Drochia

Un bărbat în vârstă de 50 ani, a rămas blocat în fiarele unui tractor, după ce unitatea de transport s-a răsturnat pe un traseu de la periferia orașului Drochia.

Accidentul s-a produs sâmbătă, 16 ianuarie, în jurul orei 13.40. Salvatorii și pompierii din raionul Drochia au reușit de urgență să efectueze acțiuni de deblocare, eliberând bărbatul din mormanul de fiare. Acesta a suportat leziuni ușoare fiind preluat de serviciul medical pentru îngrijiri la Spitalul Raional. La moment viața bărbatului nu este în pericol.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), în ultimele 24 de ore, pompierii și salvatorii au intervenit în 22 situații de risc, printre care lichidarea focarelor de ardere, deblocări de uși și tractarea de mijloace auto.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *