/VIDEO/ Deflagrație puternică la Sângerei. Cadavrul unui bărbat a fost scos de sub ruine, iar alte două persoane au ajuns la spital

Deflagrație puternică într-o casă din orașul Sângerei. Cadavrul unui bărbat în vârstă de 63 ani, a fost scos de sub ruine, iar alte două persoane care se aflau în locuință au fost găsite în stare conștientă și transportate de urgență la spital.

În seara zilei de marți, 26 ianuarie, la ora 16.45, salvatorii și pompierii din nordul țării au fost alertați pentru a interveni la lichidarea consecințelor unei explozii produse într-o casă de locuit din orașul Sângerei.

Două persoane, o femeie în vârstă de 61 ani, dar și un bărbat în vârstă de 68 de ani, au fost scoase de sub ruinele casei. Acestea, au fost preluate în stare conștientă de serviciul medical de urgență. Salvatorii au găsit și cadavrul unui bărbat în vârstă de 63 de ani, care a fost dat dispărut după deflagrație.

Pentru lichidarea consecințelor deflagrației au fost implicați 35 de salvatori și pompieri cu zece unități de tehnică. 

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *