O nouă alertă falsă cu bombă la Inspectoratul de Poliție Edineț

O nouă alertă falsă cu bombă la Inspectoratul de Poliție Edineț și la sediul Procuraturii Raionale. Un bărbat în vârstă de 61 ani, a telefonat la Serviciul 112 și a anunțat că va exploda sediile instituțiilor.  

Incidentul s-a produs în această seară, 10 februarie. La fața locului au intervenit membrii grupului de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Edineț și salvatorii, care au stabilit că informația nu este veridică și că apelul a fost fals.

Menționăm că la data de 3 februarie, aceeași persoană a telefonat la Serviciul 112 și a amenințat că va exploda sediile Judecătoriei Raionale Edineț și a Inspectoratului de Poliție din oraș.   

Pe numele bărbatului a fost intentat un proces penal. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă pedeapsă cu închisoare de până la doi ani.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *