/VIDEO/ O casă din raionul Soroca a fost mistuită de flăcări

La data de 13 februarie pompierii din Soroca au intervenit pentru a stinge un incendiu care s-a produs într-o casă de locuit din satul Visoca. Aceștia au luptat cu flăcările aproximativ o oră.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 13.25. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri. Intervenția acestora a fost dificilă din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, vântului puternic răspândea focul cu repeziciune.

Flăcările au distrus în totalitate bunurile materiale din interiorul locuinței și acoperișul casei. Nici o persoană nu a avut de suferit. În urma primelor investigații s-a stabilit că cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza încălcării regulilor antiincendiare de exploatare a sobei și canalului de evacuare.

În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează repetat cetățenii despre necesitatea respectării regulilor antiincendiare în perioada rece a anului.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *