/VIDEO/Mental Health – un nou proiect pentru tinerii din Bălți

Un nou proiect pentru tinerii din Bălți a fost lansat. Mental Health este o inițiativă a trei tineri activi care și-au pus drept scop organizarea activităților pe tema autocunoaștere, apreciere și acceptare de sine cu 15 tineri din Bălți.

În cadrul acestor activități sunt invitați specialiști psihologi care vor discuta și vor livra activitățile planificate în proiect. Acest proiect este implementat în cadrul Programului de Granturi pentru Tineri lansat de Centrul de Tineret STUDEM.

Activitățile sunt organizate în fiecare miercuri, la ora 16:00. Doritorii de a participa o pot face accesând pagina de Facebook Studem sau Mental Health.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

One thought on “/VIDEO/Mental Health – un nou proiect pentru tinerii din Bălți

  • 12.10.2022 la 19:41
    Permalink

    PMID 28117364 Free PMC article is lasix a water pill 3 Therefore, we conducted this retrospective study at the University of Pennsylvania Philadelphia, PA to determine whether the timing of tamoxifen with radiation affected outcomes or complications in women with early stage breast cancer receiving both treatment modalities

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *