Renato Usatîi: „CET-Nord” SA va deveni unicul furnizor de energie termică din municipiul Bălți

Primarul orașului Bălți și reprezentanții „CET-Nord” SA au avut o întrevedere cu gestionarii fondului locativ, în cadrul căreia au fost prezentate lucrările de modernizare a sistemului de termoficare al municipiului Bălți și rezultatele proiectelor pilot implementate de către furnizorul de căldură în trei blocuri din oraș.

Pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor de termoficare și a restabili sistemul de aprovizionare centralizată cu apă caldă „CET-Nord” SA propune înlocuirea sistemelor interne de încălzire pe verticală (existent), cu cel pe orizontală. Acest lucru le va oferi consumatorilor mai multă economie, independență şi siguranță.

În cadrul întâlnirii cu cu gestionarii fondului locativ, primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi a anunțat că „CET-Nord” SA va deveni în curând unicul furnizor de energie termică din municipiul Bălți, după ce va prelua rețelele termice ale Întreprinderii Municipale „Termogaz”.

Totodată, edilul a mai menționat, că în scopul eliminării problemelor care apar în sistemele interne de distribuție din blocurile locative serviciul de deservire a rețelelor interne va fi preluat de CET-Nord. Acum acest serviciu este prestat de către Întreprinderea Municipală Gospodăria Locativ Comunală.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

2 thoughts on “Renato Usatîi: „CET-Nord” SA va deveni unicul furnizor de energie termică din municipiul Bălți

 • 28.10.2022 la 14:55
  Permalink

  The Relationship also continues to develop an active network of professional consultants, foundations, municipalities and not-for-profit
  organizations located throughout the Key New York region to assist area residents,
  visitors and businesses. Notice our own back
  links and means web page for even more details Please.

  Răspunde
 • 28.10.2022 la 17:11
  Permalink

  Founded in 2003, Bangladesh Sociological Modern society will be an correlation regarding sociologists from Bangladesh proven for the promo involving sociological instructing, publication and exploration inside Bangladesh.
  The principal main goal of the Contemporary society can be,

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *