Lucrările de construcție a drumului de acces către Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” din raionul Ocnița au fost reluate

Lucrările de construcție a drumului de acces către Mănăstirea „Adormirea Maicii  Domnului” din satul Călărășeuca, raionul Ocnița, au fost reluate.

Lucrările au demarat în luna noiembrie 2020. Proiectul prevede asfaltarea unei porțiuni de drum cu o lungime de 4,62 kilometri. Până la sfârșitul anului trecut, operatorul economic a asfaltat o porțiune de drum cu o lungime de 1 kilometru. Totodată, urmează să fie renovate capital două poduri, va fi construită o stațiune de popas, un grup sanitar și va fi amenajată o parcare pentru autoturisme. Costul total al proiectului constituie 22,45 milioane de lei.

Lucrările sunt executate în cadrul unui proiect de dezvoltare regională implementat de ADR Nord din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR).

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *