Centrul de Tineret STUDEM a dat startul „Școlii tânărului politician”

20 de tineri din Bălți au avut o întâlnire cu Iurii Beșliu, unul din vicepreședinții PAS, a Organizației Teritoriale Bălți, care deține funcția de director de filială la o bancă comercială din Republica Moldova.

În cadrul discuțiilor, Iurii Beșliu a prezentat o  scurtă biografie  și etapele pe care le-a parcurs până a ajunge un om de succes. Pe lângă acesta, tinerii au aflat mai multe detalii despre sistemul bancar din Republica Moldova, după care principii lucrează și ce facilități oferă sectorului de tineret.

Fiind și membru activ PAS, nu s-au lăsat așteptare nici întrebările despre activitatea politică a invitatului. Acesta a fost deschis să răspundă la întrebări și a menționat valorile pe care le promovează dar și ce la motivat sa adere anume la PAS.

Această activitate este organizată în cadrul Programului „Școala Tânărului Politic ” inițiat de Centrul de Tineret STUDEM.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *