Frumusețea pitorească găzduită de Cheile Bicazului și Lacul Roșu

Județul Neamț înglobează o parte din istoria glorioasă a României, îmbinând obiective de patrimoniu cultural, care bucură turiști din diverse colțuri ale lumii. Acest județ istoric are ca reședință orașul Piatra Neamț, oraș cunoscut în mare parte datorită Cheilor Bicazului, care se fac remarcate de la prima vedere și rămân întipărite în memoria vizitatorilor pentru totdeauna.

Stâncele de calacar nuanțează peșteri, care necesită o cercetare mai deplină din partea turiștilor, întrucât acestea atribuie un farmec și mai mare acestui paradis al naturii. Drumul spre această destinație de basm este format din șerpentine, care îi conferă acestui loc o unicitate de valoare.

Lacul Roșu, o altă destinație turistică a României, este cel mai mare lac natural montan din acest tărâm mirific al obiectivelor turistice. Dacă căutați un loc feeric de care să vă amintiți cu plăcere de toate amintirile create, Lacul Roșu vă asigură o adevărată recreere a sufletului. Peisajul pitoresc din această zonă redă o atmosferă de neuitat.

Județul Neamț, de asemenea posedă o imensă bogăție culturală, care se manifestă prin rezervații naturale, cascade, muzee etnografice și mănăstiri, care au abilitatea magică de a împărtăși turiștilor săi factori din istoria sa.
Suntem în puterea de a ne atribui singuri calitate vieții si deciziilor luate, tot ceea ce trebuie să facem este să adăugam valoare tuturor lucrurilor ce ne înconjoară și să primim darul de a observa aceste minunății ca pe o adevărată binecuvântare.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *