CONCURS PENTRU JURNALIȘTI

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova lansează concursul Premiul USMF „Nicolae Testemițanu” pentru jurnaliști, 2020.

Scopul concursului este de a promova imaginea instituției prin apariția în mass-media a materialelor despre cele mai importante evenimente din viața universitară.

La concurs pot participa atât jurnaliști profesioniști, care activează pe piața mediatică din țară, cât şi studenți ai facultăților de jurnalism din Republica Moldova.

Materiale eligibile: articole scrise, electronice și audiovizuale, care abordează diferite genuri jurnalistice (reportaj, interviu, știre, talk-show, anchetă, documentar ș.a.).

La finalul concursului, trei cei mai activi jurnaliști vor primi trofee și premii bănești în valoare netă de 5000, 3000 și, respectiv, 2000 de lei. Toți participanții vor primi diplome și produse marca USMF „Nicolae Testemițanu”.

Doritorii de a se înscrie în concurs vor completa formularul de participare și vor expedia dosarul cu materiale la adresa relatiipublice@usmf.md până la data de 30 noiembrie 2020, ora 17:00.

Ceremonia de premiere va avea loc în decembrie 2020, la care vor fi invitați toți participanții înscriși în concurs.

Mai multe detalii cu privire la condițiile de participare și criteriile de evaluare găsiți în Regulamentul cu privire la organizarea și desfășurarea concursului „Premiul USMF Nicolae Testemițanu pentru jurnaliști, 2020”.

One thought on “CONCURS PENTRU JURNALIȘTI

  • 16.10.2022 la 09:55
    Permalink

    126 Giving women estrogen can Barbara B lasix contraindications 5 mg injection is used in the treatment of Alzheimer s disease Brain disorder that affects memory and intellectual ability, Stroke Decreased blood supply to brain, Dementia in Parkinson s disease a disorder of the nervous system that causes difficulties with movement and balance, Age related memory loss, Head trauma

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *