Cursuri de instruire pentru tinerii jurnaliști! ÎNVAȚĂ MESERIA DE LA PROFESIONIȘTI

Asociația Obștească „Nord Press Club” a dat start traineng-urilor pentru studenții de la jurnalism, în cadrul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți.

La primele instruiri din cadrul Laboratorului pentru jurnaliști au participat 25 de tineri. Aceștia au fost instruiţi la capitolul cum să filmeze și să monteze reportaje, dar și cum să activeze într-o redacție de știri.

Training-ul a fost desfăşurat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists” implementat de Asociația „Nord Press Club” în parteneriat cu Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți şi finanţat de Ambasada SUA în Republica Moldova.

„Suntem deschiși întotdeauna pentru studenții și tinerii jurnaliști care vor să-și dezvolte abilitățile de reporter, prezentator, realizator de emisiuni sub îndrumarea unor profesioniști” a subliniat Viorica Bugulean, administratorul laboratorului.

Astfel de instruiri vor fi organizate în cadrul laboratorului pe parcursul lunilor septembrie și octombrie.

“Proiect finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *