Protest cu bucluc la Bălți

Un grup de tineri din municipiul Bălți au fost atacați de un bărbat în stare de ebrietate în timp ce protestau în fața primăriei. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de vineri, în timpul manifestărilor organizate cu scopul de a cere explicație autorităților locale referitor la angajamentele care și le-au asumat pentru a preveni schimbările climatice.

Tinerii agresați în timpul protestului au depus o plângere la Inspectoratul de  Poliție  din Bălți, în care au solicitat să identifice făptașul și să-l tragă la raspundere.

Reprezentanții Primăriei Bălți nu au reacționat la solicitarea tinerilor de a ieși în fața lor și a le oferi informații referitor la angajamentele asumate.

Este pentru al doilea an consecutiv, când tinerii ghidați de principiile mișcării internaționale FridaysForFuture, organizează proteste la Bălți.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Protest cu bucluc la Bălți

Un grup de tineri din municipiul Bălți au fost atacați de un bărbat în stare de ebrietate în timp ce protestau în fața primăriei. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de vineri, în timpul manifestărilor organizate cu scopul de a cere explicație autorităților locale referitor la angajamentele care și le-au asumat pentru a preveni schimbările climatice.Tinerii agresați în timpul protestului au depus o plângere la Inspectoratul de Poliție din Bălți, în care au solicitat să identifice făptașul și să-l tragă la raspundere.Reprezentanții Primăriei Bălți nu au reacționat la solicitarea tinerilor de a ieși în fața lor și a le oferi informații referitor la angajamentele asumate.Este pentru al doilea an consecutiv, când tinerii ghidați de principiile mișcării internaționale FridaysForFuture, organizează proteste la Bălți.Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Опубликовано Nord-Media Пятница, 25 сентября 2020 г.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *