Let’s Travel Around the World….

Studenții USARB continuă să învețe cultura limbii engleze utilizând metode interactive. Schimbând sala de clasa pe una dintre sălile bibliotecii din cadrul universității, aceștia au participat la o activitate educațional-culturală cu genericul “Let’s Travel Around the World”.

Evenimentul care s-a desfășurat la 6 octombrie în incinta Universității de Stat “Alecu Russo” a fost organizat de către Angela Călăraș, lector universitar al catedrei engleză-germană din cadrul aceleiași instituții și a durat o oră academică. Studenții anului I au fost protagoniștii ce au contribuit la realizarea acestei activități, aceștia implicându-se activ în toate secvențele pregătite.

Studenții care învață limbi străine în cadrul USARB au explorat cultura țărilor vorbitoare de engleză, specificând elementele culturale ce stau la baza acestora.

Totodată, discipolii au comparate aspecte din cultura nativă, valorificând astfel propria frumusețe națională.

Unul din jocurile captivante din cadrul orei a accentuat nuanțele specifice a diversității culturale, întrucât studenții și-au ales o cultură din care și-ar dori să provină, prezentând-o colegilor săi într-un mod interactiv. Activitatea a furnizat diverse expresii frecvent utilizate de către culturile engleze.

Astfel de activitați se desfășoară deja cu regularitate în cadrul USARB.

“Proiect finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *