Activitatea studenților USARB în cadrul programelor ERASMUS

În cadrul Evenimentelor consacrate celor 75 de ani de la fondarea “Universității de Stat “Alecu Russo”, Departamentul de Relații Internaționale al universității, în frunte cu Prorectorul pentru activitate științifică și relații internaționale, doamna Valentina Prițcan, a organizat o serie de sesiuni informative online pentru studenți și cadre didactice. 

La 5 octombrie au avut loc primele doua evenimente: “Târgul Proiectelor Erasmus”, unde au fost prezentate rezultatele proiectelor Erasmus implementate cu participarea USARB, și “La o ceașca de cafea cu aromă de Erasmus+!”, în cadrul cărora beneficiari ai burselor de mobilitate Erasmus+ 2019 și-au împărtășit experiențele inedite.

La 6 octombrie, la o altă sesiune au fost discutate oportunitățile de susținere a experiențelor de predare-cercetare ale angajaților USARB prin proiecte internaționale.

La 7 octombrie a avut loc sesiunea “Școlile de vară 2020 – un bun prilej de internaționalizare a USARB prin transfer de cunoștințe și bune practici”. În cadrul acestor sesiuni, participanții au aflat despre multitudinea de oportunități internaționale de care pot beneficia și au fost încurajați să participe, să fie deschiși la provocări și să nu își limiteze propriile aspirații. 

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *