Parteneri din nordul Moldovei, Cehia, Polonia, Letonia și România s-au reunit în cadrul unui forum de afaceri, la Bălți.

La Bălți s-a desfășurat Forumul de afaceri „Doing Business in North Moldova”. Dezvoltarea potențialului economic și investițional a regiunii, promovarea producătorilor autohtoni și dezvoltarea infrastructurii au fost subiecte abordate. Evenimetul a afost organizat de Agenția de Dezvoltare Regională Nord.

Forumul a avut loc în cadrul celei de-a șasea ediției ai Zilelor Regiunilor de Dezvoltare Nord. La eveniment au fost prezenți oficiali de rang înalt, reprezentanți ai misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova și antreprenori din Republica Moldova, dar și de peste hotare.

Forumul de afaceri „Doing Business in North Moldova” este sprijinit financiar prin intermediul Proiectului „Un nou impuls pentru dezvoltarea afacerilor în Regiunea de Dezvoltare Nord a Moldovei”, finanțat de Agenția Cehă pentru Dezvoltare și implementat în parteneriat cu People in Need Moldova și AO „Pro Cooperare Regională”, precum și al Proiectului „Consilierea Guvernului Republicii Moldova în politici economice”, implementat de GIZ Moldova.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *