Drepturile femeilor discutate la Sîngerei, în cadrul unui forum

Forumul cu genericul „Campania de promovare a drepturilor Fetelor și Femeilor” s-a desfășurat la Sîngerei. Eveniment a fost organizat de către Centrul raional de Tineret Sîngerei în cadrul proiectului You(th)Create (organizația Terre des Hommes).

Scopul activității a fost de a promova drepturile fetelor și femeilor și de a sensibiliza comunitatea vizavi de abuzul asupra lor.

Pe parcurs, conform agendei, au fost reflectate mai multe aspecte ce țin nemijlocit de drepturile Fetelor și Femeilor, precum: legislația în vigoare privind drepturile femeilor, serviciile esențiale oferite fetelor și femeilor în domeniul sănătății, servicii oferite în domeniul protecției sociale și implicarea femeilor în viața politică.

Președintele raionului Sîngerei, dl Grigore Corcodel, prezent la eveniment, a vorbit despre implicarea femeilor în politică. Dumnealui a menționat că femeile merită a fi susținute în toate începuturile, îndemnînd bărbații la solidaritate și sprijin. Grigore Corcodel a remarcat importanța abordării acestor subiecte pentru sensibilizarea societății, pentru familii fără violență, apreciind totodată munca enormă realizată de echipă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *