Naționala Moldovei – astăzi ultimul meci din Liga Națiunilor

Federația Moldovenească de Fotbal anunță că în această dimineață echipa națională de fotbal a plecat în Kosovo. Pentru ultimul meci din Liga Națiunilor, selecționerul Engin Firat are la dispoziție 23 de jucători.

Naționala pregătită de Engin Firat e pe ultimul loc în grupă, cu doar un punct și cu un golaveraj de-a dreptul dezastruos 1:10. Presiunea pe umerii „tricolorilor” e mare în această întâlnire. În cazul unui nou eșec în capitala Kosovo, Priștina, Naționala Moldovei va retrograda în seriile Ligii Națiunilor.

Patru jucători moldoveni nu au mers în această deplasare – Veaceslav Posmac, Eugeniu Cociuc, Alexandru Epureanu și Alexandr Osipov. Cociuc s-a accidentat în meciul cu Grecia, iar Posmac a primit un cartonaș galben, motiv pentru care este suspendat. Alexandru Epureanu a revenit la echipa sa de club, Istanbul Bașakșehir.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *