Asociația Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova are un nou președinte

Stanislav Rusu este noul președinte al Asociației Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM). Acesta a fost ales cu vot unanim în cadrul Adunării Generale.   

„Alături de colegii din board, voi aduce un impuls nou în misiunea APPIM de a contribui la dezvoltarea Parcurilor Industriale din Republica Moldova, aliniindu-ne la standarde industriale de calitate. Cred în dialog şi parteneriat cu toți actorii cu impact asupra dezvoltării socio-economice a statului. Vom continua să dezvoltăm şi să propunem soluții care vizează un cadru legislativ mai bun ce va permite facilități reale rezidenților Parcurilor Industriale, întru ridicarea atractivității acestora. Rezidenții parcurilor industriale trebuie să primească întreg suportul Statului pentru a dezvolta un proiect investițional profitabil și de lungă durată”, a declarat Stanislav Rusu.

Stanislav Rusu este absolvent al Facultății de drept public a Universității de Stat din Moldova și al Facultății relații economice internaționale a Academiei de Studii Economice din Moldova. Din 2006 a activat în mai multe ministere și departamente de stat, iar în perioada 2011-2013 a deținut funcția de președinte al Asociației Naționale a Hotelurilor și Restaurantelor din Moldova. Până în 2016 a fost directorul Agenției Turismului.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și nu reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *