/VIDEO/Proiectul educațional ”English Language Festival” își continuă activitatea

Proiectul educațional ”English Language Festival” își continuă activitatea, valorificând „Magia Crăciunului” destinată elevilor instituțiilor de la Nord.

În preajma sărbătorilor de iarnă, elevii din Bălți, Pelinia, Drochia, Soroca, Cupcini, Edineț și Otaci au conturat spiritul mirific al Crăciunului, demonstrându-l prin numerele sale artistice.

Prin cântecele lor tematice, elevii au marcat farmecul incomparabil al acestei sărbători, Crăciunul, fiind acea sărbătoare a sufletului care ne îmbie la bunătate, unitate și dragoste față de semeni. Astfel, în pofida desfășurării evenimentului on-line, toți participanții au fost împreună, inimă lângă inimă, oferind posibilitate de a fi simțită adevărata magie a Sărbătorilor de Crăciun.

La finalul activității, participanții au obținut diplome de merit pentru performanța demonstrată, astfel locul I a fost atribuit Colegiului Pedagogic „Ion Creangă“, locul II Liceului Teoretic  „Constantin Stere” din Soroca și Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din Otaci, iar locul III a fost acordat Liceului Teoretic Pelinia, Liceului Teoretic „Sofia Kovalevskaya și Liceului Teoretic  „Constantin Stere” din Soroca pentru performanță în dans.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și nu reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *