/VIDEO/ Femeia din satul Risipeni, raionul Fălești, care a suferit arsuri de gradul I, II și III, în urma unei deflagrații, a fost transportată cu elicopterul SMURD la Chișinău

Femeia în vârstă de 64 ani, din satul Risipeni, raionul Fălești, care a suferit arsuri de gradul I, II și III, în urma unei deflagrații, a fost transportată în această dimineață cu un echipaj aero-medical SMURD Iași la Chișinău.

Pacienta a fost preluată de la Spitalul Raional Fălești și transportat la Centrul Republican de Leziuni Termice pentru ulterioare îngrijiri medicale.Pe parcursul drumului  femeia a fost monitorizată strict de echipa medicală SMURD Iași.

La Chișinău, aparatul de zbor a aterizat pe stadionul Dinamo, de unde femeia a fost preluată de Serviciul Republican Aviasan

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2021, aceasta este a doua intervenția aero-medicală SMURD realizată pe teritoriul Republicii Moldova.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *