61 de persoane au fost cazate la punctul de trecere a frontierei Palanca din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Până la ora actuală, numărul persoanelor cazate în PTF Palanca s-a ridicat la 61. Conform unui comunicat emis de autorități, polițiștii de frontieră, împreună cu angajații Serviciului Vamal, asigură cele necesare călătorilor.

Reamintim că pe drumurile naționale se circulă în condiții de iarnă, iar autoritățile solicită ca fiecare conducător auto să-și echipeze mașina corespunzător și să țină cont de avertizările meteorologice.

Totodată, îndemnă călătorii să se informeze din surse oficiale despre situația traficului rutier pe drumurile naționale, dar și despre starea vremii în statele de destinație, iar în caz că nu este o urgență de deplasare, amânați-vă călătoriile.

E de menționat că autoritățile responsabile de drumuri atenționează șoferii să se abțină de la deplasări pe tronsoanele care duc spre posturile vamale Palanca, Tudora, Giurgiulești și hotarul cu Ucraina, întrucât drumurile sunt blocate sau se circulă cu dificultate sporită.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *