Podul peste râul Răut pe drumul Cașunca-Prodănești a fost reconstruit. Cum arată acesta

Podului peste râul Răut pe drumul G52 G50-Cașunca-Prodănești-R14, amplasat în preajma localității Ștefănești, raionul Florești a fost dat în exploatare. Podul peste râul Răut are patru deschideri și o lungime totală de 57 de metri, lățimea podului fiind de 12,6 metri, iar lățimea părții carosabile este de 7,8 metri.

Lucrările au fost executate de compania „Irinda Prim”, proiectul a fost finanțat din fondul rutier, iar suma investițiilor a constituit 16 milioane de lei.

Participanții la trafic nu vor mai ocoli această regiune, reparația podului facilitând accesul între mai multe artere locale, inclusiv către școli, grădinițe, spitale, centre comerciale și alte instituții de menire socială.

Rețeaua de Drumuri publice din Republica Moldova include 10 635 de kilometri, dintre care 5 857 de kilometri de drumuri naționale, 3 708 kilometri de drumuri locale de importanță raională, și circa 30 000 de drumuri comunale și străzi.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *