Încălcările depistate săptămâna trecută la frontiera de stat. 81 mijloace de transport au primit refuz de a intra în țară

În perioada 1 – 7 februarie 2021, polițiștii de frontieră au notificat 175 evenimente, cu documentarea a 179 persoane, care au încălcat legislația frontalieră și migraţională a Republicii Moldova.

Astfel, polițiștii de frontieră au înregistrat 30 încălcări ale regimului zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, cinci cetățeni străini care au încălcat regimul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, 131 contravenții privind încălcarea regimului de sănătate, circulație rutieră, de transporturi și nouă cazuri de trafic ilicit de bunuri.

În decursul săptămânii precedente 61 cetățeni străini, dar și 81 mijloace de transport, au primit refuz de intrare în Republica Moldova.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *