/VIDEO/Aritmetica Mentală – un concept al educației inovative

GENIUS ACADEMY este prima școală de aritmetică mentală care activează în orașul Drochia. Deja de un an și jumătate zeci de copii din oraș vin aici pentru ași dezvolta gândirea analitică.

În cadrul acestei instituții este promovată educația inovativă prin metoda japoneză, numită și soroban, care oferă mai multe avantaje copiilor, printre care: Crește semnificativ răbdarea, concentrarea și atenția copilului Dezvoltă emisfera cerebrală dreaptă, și, ca urmare, capacitățile creative și imaginația.

Antrenează și dezvoltă memoria, cât și puterea de a vizualiza procese. Stimulează gândirea logică și conexiunile neuronale. Copilul devine mai sigur în propriile forțe și dezvoltă calitățile importante- cea de a învinge, de a duce lucrul până la capăt,de a comunica cu semenii săi, etc.

La școala de aritmetică mentală frecventează copii de la 4 până la 14 ani. GENIUS include și un program de studii online , unde fiecare copil este abordat individual de către profesor.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

One thought on “/VIDEO/Aritmetica Mentală – un concept al educației inovative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *