Tinerii despre politică

Școala Tânărului Politic a organizat cea de-a doua activitate unde a venit drept invitat Arina Spătaru, deputată în Parlamentul Republicii Moldova și membră Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevar.

Printre cele mai discutate tematici au fost biografia invitatului, activitatea de politician, prin ce greutăți a trecut fiind parte a sistemului politic din Republica Moldova dar și cum lucrează parlamentul și ce atribuții are un deputat.

Tinerii au fost entuziasmați să cunoască despre posibilitățile de afirmare și comunicare despre o infracțiune și despre mecanismele de conexiune dintre conducere și cetățeni.Aceasta activitate este realizată de Centrul de Tineret STUDEM. în cadrul rubricii de știri Tinerii despre Politica, proiect susținut și finanțat de guvernul Danemarcei.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *