Protest ONLINE pentru climă

Acum câteva zile grupul de inițiativă Fridays For Future au organizat un flashmob ONLINE în care au îndemnat toată lumea să posteze o fotografie online cu un mesaj pentru autorități cu hashtag-ul #NoMoreEmptyPromises și #FridaysForFuture.

Îndemnul a fost cu apel către APL de la care cer „să se pună în papucii generației tinere”.A fost solicitat un răspuns național unic la pandemia COVID-19, un răspuns care să asigure o recuperare și o tranziție justă către un viitor mai bun pentru toți și în special pentru generațiile care urmează.

Tinerii menționează ” este momentul potrivit pentru a crea un drum către un viitor cu adevărat sănătos, prin implementarea unor măsuri inclusive, sustenabile și de atitudine și a unor politici care să prioritizeze sănătatea mediului.” Aceștia sunt susținuți de organizațiile semnatare și de cetățenii.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *