AMERICA HOUSE- UN LOC INSPIRAT PENTRU DESCOPERIRE, COLABORARE ȘI ABILITARE!

America House este o locație în care vizitatorii pot participa în diverse programe interactive, culturale și educative și afla informații despre istoria, cultura și valorile SUA sau despre studiile în această țară.

Anterior, în municipiu a activat America Corner, care era de fapt, un centru de resurse pentru tinerii care erau interesați de cultura americană, susținerea examenelor TOEFL sau SAT.

Pe perioada pandemiei, centrul oferă support thematic în format digital – sesiuni virtuale de tip închis sau pagina de Facebook cu evenimente live în care pot fi urmărite tematici actuale. Sunt oferite o mare varietate de programe și evenimente în engleză, română și rusă pe teme precum combaterea influenței maligne străine, consolidarea guvernanței eficiente și democratice, împuternicirea următoarei generații de lideri moldoveni, cultura americană și valori.

Pe lângă acestea, vizitatorii sau urmăritorii virtuali au posibilitatea de a alege dintr-o mare varietate de activități în limba engleză, programe de consiliere educațională și, desigur, activități ale absolvenților programelor ambasadei SUA. Sunt bineveniți toți, indiferent de vârstă, nivel academic, lingvistic, social, economic și profesional, să se conecteze cu oamenii, cu ideile și cu Statele Unite, prin parteneriate angajante și schimburi semnificative.

Ulterior, vor fi puse la dispoziție o mulțime de resurse folositoare în limba engleză: cărți, filme artistice, documentare, jocuri sociale, cât și tehnică de ultimă generație care va fi pusă la dispoziția tuturor.
America House Bălți – un loc inspirat pentru descoperire, colaborare și abilitare!

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *