Citește, Inspiră, Creează!

A devenit deja o frumoasă tradiție de a desfășura lunar, Clubul de Lectura „Citește, Inspiră-te, Creează”, deoarece însuflețește o diversitate de sentimente și trăiri la maxim.

Studenții USARB au împărtășit impresiile lor postlecturale și au dezbătut subiectul cărții „Sfârșitul Competenței” de Tom Nichols. Cartea evidențiază accesibilitatea internetului, apariția modelului satisfacției clientului în cadrul studiilor superioare și transformarea industriei media într-o mașină de divertisment non-stop.

Ultimele decenii, odată cu o expansiune fără precedent a tehnologiilor informaționale și a dezvoltării spiritului egalității a contribuit la apariția unei “societăți de experți” care consideră că știu totul doar având acces la internet. Autorul acestei cărți abordează această problemă actuală, ralatând soluții raționale și rezonabile.

De fiecare dată, întâlnirile din cadrul acestui club de lectură înarmează cititorii  cu acel curaj și inspirație de a crea ceva nou și semnificativ.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Laboratory for journalists”, finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în material aparțin autorilor proiectului și ne reflectă neapărat opiniile Ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *