Oportunități în domeniul IT pentru studenții USARB

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți a semnat un contract de parteneriat cu Asociația Națională a Companiilor din Domeniul (Tekwill) care prevede crearea unei infrastructuri pentru educaţie şi instruire în domeniul tehnologiilor informaţionale.

Tekwill v-a acționa în baza unui Program de activitate cu termenul de 5 ani, perioadă în care Universitatea v-a avea posibilitatea să ofere studenților accesul la laboratoarele IT, precum și dreptul de a participa la atelierele, cursurile de instruire și alte evenimente organizate de parteneri.

Parteneriatul respectiv urmărește sporirea capacităţii educaţionale şi a potenţialului de cercetare a instituţiilor de învăţământ superior, îmbunătăţirea mediului investiţional şi de afaceri al Republicii Moldova, asigurarea unei creşteri cantitative şi calitative a forţei de muncă profesioniste din domeniul IT.

“Proiect finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *