La USARB a fost lansat un Centru de cultură americană

Atașatul Cultural al Ambasadei SUA, Brian Asmus a participat la ceremonia de inaugurare a Centrului SAFE Media Space și a Centrului American din cadrul Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți.

La ceremonia de inaugurare a participat prim-prorectorul pentru activitatea didactică, dr., conf. univ., Lidia Pădureac, prorectorul pentru activitate științifică și relații internaționale, dr., conf. univ., Valentina Prițcan, decanul Facultății de Litere, dr., conf. univ. Lilia Trinca, șefa Catedrei de filologie engleză și germană, dr. Viorica Cebotaroș, doamna Dina Puiu, coordonator de proiect, membrii echipei de implementare a proiectului, doamnele Silvia Bogdan, Ludmila Raciula, Ana Muntean, studenți.


Centrul Safe Media Space este administrat de Silvia Bogdan profesor USARB și a fost reparat și dotat cu echipament modern, literatură de profil, datorită unui grant oferit de Ambasada SUA, la fel ca și Centrul American care este condus de Dina Puiu.

Panglica roșie a fost tăiată de către Atașatul cultural al Ambasadei Statelor Unite ale Americii, Brian Asmus, Lidia Pădureac, prim-prorectorul pentru activitate didactica, dr., conf. univ. și Valentina Prițcan, prorectorul pentru activitate științifică și relații internaționale, dr., conf. univ.

“Proiect finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *