/VIDEO/”Preferăm învățământul de peste hotare”. Fiecare al treilea adolescent alege să-și continue studiile peste hotare din motivul situației actuale a țării

Tinerii din nordul țării preferă să meargă la studii peste hotare, pentru a beneficia de mai multe oportunități pe care le poate oferi diploma de absolvire a unei instituții de învățământ superior dintr-o țară a UE. În timp ce maturii din țara noastră sunt convinși că studii de calitate pot fi obținute și acasă.

Absolvenții liceelor și colegiilor din țara noastră spun că cei care aleg să facă studii peste hotare o fac pentru prestigiu, dar și pentru calitatea înaltă a studiilor în afara țării.

Maturii însă au o altă părere.

În perioada 2017-2021, populaţia cu vârsta de 14-19 ani a scăzut cu 10,1%, iar ponderea acestei categorii în numărul total al tinerilor cu vârsta 14-34 ani s-a majorat de la 22,0% la 01.01.2017.

One thought on “/VIDEO/”Preferăm învățământul de peste hotare”. Fiecare al treilea adolescent alege să-și continue studiile peste hotare din motivul situației actuale a țării

  • 05.08.2022 la 21:25
    Permalink

    I was extremely pleased to find this page. I wanted to thank you for your time for this particularly fantastic read!! I definitely enjoyed every bit of it and I have you saved to fav to look at new stuff on your site.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *